Wienna

05:07 Veronika Rajničová 2 Comments



ENG inside: 26. októbra oslavovalo Rakúsko štátny sviatok. Odskočili sme si do Viedne, lebo v tento deň sú múzeá a galérie za polovicu, alebo zadara. A to sa pri cenovo nedostupnej Viedni ráta. Najviac času sme strávili v prírodovednom múzeu vedľa Museums Quartier. Čakala som nudu - na návštevu ma prehovoril Gabi, ale bola to skutočná muzeálna pecka.  Interaktívne hry, videprojekcie, planetárium a nádherný historický interiér. Budúci rok sa chceme vrhnúť na múzeum moderného umenia. Máte niejaký viedenský, alebo muzeálny tip?

____________________________________


On the  26th October, there´s national day in Austria. We went on a short one-day break to Wienna, because all museums are either for free or half prize. We spent most of the time in Kunsthistorisches Museum next to the Museums Quartier. Trust me, Im not a freak about history, but this place put me on my knees, so I was glad that Gabriel convinced me to go there. Interaktive plays, videoprojections, beatiful interior of the building. Defin worth seeing. Do you have some tips?



2 comments:

  1. Tip mám, MUMOK! Ale ten sama zmiňuješ, že ho příště navštívíš ;),
    Díky za tip s tím svátkem, to jsem netušil =)

    Michael
    www.ontheleaf.net

    ReplyDelete
  2. Hezké fotky! :) Já v Rakousku nikdy nebyla, takže žádný tip bohužel nemám :D Je super, že tě to nakonec tak překvapilo a bavilo :D
    DENYII

    ReplyDelete