Design Thursday no.1

15:10 Veronika Rajničová 7 Comments

wood / graphic design / design / interior / furniture
SK/ENG version inside: Odteraz sa môžete každý štvrtok tešiť na vychytávky z interiérového dizajnu v rôznych štýloch. Začnem tým, ktorý je nášmu vkusu veľmi blízky...
From now on you can be looking forward to a bunch of interior design treats in different styles every Thursday. I´ll start with the one that is very close to my heart...

Prírodné a zrecyklované materiály nie sú len záležitosťou moderných hippisákov. Prinášajú do interiéru mäkkosť a teplo, ktoré moderné kúsky skrátka nedokážu. Nebojte sa kombinovať viacero odtieňov hnedej a kombinovať ju s bielou a čiernou.
Lampa s geometrickým vzorom, kamenný konferenčný stolík, okrúhly drevený stolík a hojdacia sieť (po ktorej moje srdce veľmi piští) sú z Abigail Ahern shopu. Škandinávia vládne interiérovému dizajnu už niejakú tú chvíľu. Zaujímavé veci nájdete napríklad v Scandinavian design center. Ak by som si mala vybrať, poputoval by k nám domov pletený košík a kreslený plagát. Biely stolík a podložka sú  z tohtoročnej IKEA kolekcie.

Natural and recycled materials are not just for modern hippies. They bring soft and warm touch to every interior, which modern pieces simply can´t replace. Don´t be afraid to combine different shades of brown with black and white. 
Geometric lamp, stone coffee table, round wooden table and hammock come from Abigail Ahern shop. Scandinavia is still growing on popularity. Scandinavian design center is a place where you can find some interesting thingies, for example this knitted sack and graphic poster. White table and mat are a part of this year´s IKEA  collection. 

Pekný a slnečný štvrtok :)
Have a nice Thursday sweeties :) 



7 comments:

  1. wow!:o super!:)
    byla bych ráda, kdyby jsi se podívala na můj blog a stala se třeba i jeho pravidelnou čtenářkou :)
    http://worldbyanett.blogspot.cz

    ReplyDelete
  2. Najviac ma zaujala lampa! Kombinácia bielej s čiernou dostáva čoraz väčšie uplatnenie v našom byte, takže by dokonale zapadla :)

    Patrik
    http://www.madebyboy.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aj mne padla do oka ako prvá,len cenu radšej nechci vedieť :D

      Delete
  3. I love these wood inspired furnitures <3 Thanks for the inspiration!

    Have a nice day! :)

    xoxo,
    SHAIRA
    www.missdream-girl.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. hojdacia sieť <3 ach, snivam, že jedného dňa si zariadim v takomto štýle

    ReplyDelete