Design Thursday no.3 / Nordic

03:13 Veronika Rajničová 1 Comments


SK/ENG  version inside: E-shop Nordicday je na Slovensku takmer synonymom pre severský dizajn. Čo sa týka cenovej dostupnosti, na IKEA nemá. Na druhej strane vždy poteší originálnymi, nadčasovými kúskami...

Od veveričky na kolobežke nemôžem odtrhnúť zrak.  Bola by skvelý parťák do spálne, alebo detskej izby. Rovnako ako veľavravný box na kolieskach, ktorý zakaždým pripomenie, že nič nie je stratené, iba ak to nevie nájsť tvoja mama. V rámci recyklácie a urgentnej potreby presadiť moje aloe vera ma zaujalo Le sac vrecúško. Ak sledujete Paganicca fanpage na facebooku už viete, že jedným z mojich ďalších DYI projektov bude určite terárium. Ideálne v žiarovke.

Čím ste si naposledy urobili radosť?

_________________________________________________________________________________

E-shop Nordicday is almost Slovakian synonym for scandinavian design. When it comes to the price, it´s surely less affordable than IKEA. On the other hand, it always comes with original and timeless pieces. 

I can´t take my eyes off the riding squirell. It would be a great buddy in our bedroom or children room. Wooden box would always remind me that "nothing is really lost, until my mom can´t find it". In the name of sustainability and my urgent need to do something with my aloe vera I fancy the idea of recycled Le sac. If you follow Paganicca fanpage on facebook, you know already I want to try creating a mini terrarium inside of a bulb. Keep your fingers crossed :).

What was your last design treat?  



1 comment:

  1. Jeeej, téměř stejný stolek máme doma =)
    A naposledy co se doplňků do domácnosti týče jsme si udělali radost pěkným dřevěným rámečkem na fotku s šedou patinou =)

    Michael
    www.ontheleaf.net

    ReplyDelete