Inspiration no.5 Gut Gut

15:02 Veronika Rajničová 2 Comments

girl / yellow / wall / architects / gut gut

SK/ENG version inside: Po tom som vám minule predstavila Peťa Jurkoviča (JRKVC) sa dnes zameriam na ateliér Gut Gut, v ktorom tvoril pred tým, než sa rozhodol osamostatniť. Na Gut Gut sa mi páči to, že sa na nič nehrajú. Ich projekty nie sú okázalé, ale funkčné a hravé.
The last time I wrote about Peter Jurkovic (JRKVC) a now I´d like to present you the atelier he worked for before I started his own bussines. Gut Gut is young, fresh but also very functional and minimalistic. 
outdoor/ staircase / architecture

Tento poschodový rodinný dom ma okamžite zaujal atypickým schodiskom, ktoré si buď zamilujete, alebo vám bude celý čas vizuálne prekážať. 

A family house has an unusual outdoor staircase, which you can love or loath from the first sight. 

dogs / family / functionalism

Toto je interiér domu so schodiskom. V Gut Gut majú radi holé nespracované drevo a neboja sa ani betónu. Vďaka výrazným farbám a osobitným maličkostiam celý priestor ožíva. 

This is the interior of the "Staircase House". Gut Gut loves raw wood and isn´t afraid of concrete. Thanks to the bold colors and personal detail the whole space has a unique atmosphere. 

project / colorful / interior
Žltá farba nemá veľa fanúšikov, najmä ak ide o veľké plochy. Tu však tvorí dominantný prvok inak jednoduchého sivo-bieleho interiéru. 

Yellow color doesn´t have a lot of fans. Here it´s a dominant feature of the minimalstic gray and white interior, which brightens and cheers up the whole room. 

Viac projektov nájdeš na webovej stránke Gut Gut
Find more projects at Gut Gut. webpage.


2 comments:

  1. Ty schody na prvním obrázku jsou super :D podle mě to vypadá suprově, fakt zajímavě :)
    Druhý dům se mi už nelíbí, nevím, příjde mi to takové neútulné :D
    A třetí dům se mi llíbí ze všech nejvíc, i když nemám ráda žlutou sem se prostě hodí, fakt bomba :D

    ReplyDelete
  2. You always come up with the best deco inspirations!

    Shireen | Reflection of Sanity

    ReplyDelete