Stará tržnica / Old market hall

15:34 Veronika Rajničová 5 Comments


The old market hall is a wonderful place in Bratislava, where you can buy fresh food and vintage things. Some events also take place here: workshops, fashion shows, concerts... 
Read more about it right now :) 






Stará tržnica v Bratislave má svoje čaro. Ak chcete stihnúť sobotné potravinové trhy, mali by ste si trošičku privstať. Rôzne mňamky ako domáce sirupy, čokolády, pečivo, čerstvé ovocie a zeleninu, bio home-made kozmetiku, ovocné vína a mnoho ďalších vám ponúknu medzi desiatou a pätnástou hodinou. Môj osobný problém je, že v jediný voľný deň sa nedokážem vytrepať z postele ani okolo obeda. 
Osemnásteho apríla sa mi to konečne podarilo a tak som stihla aj bazár starožitností a oblečenia, ktorý bol na poschodí. Najlepším úlovkom bola jednoznačne plyšová crazy myš. Celú kolekciu môžete vidieť na poslednej fotke. Pani so šikovnými rukami mi porozprávala príbeh každej popletenej myšky a ja som si vybrala tú svoju. Nie je ju vidno na obrázku, ale je to muzikoholička. Na hudbu si vždy nájde čas. Jej foto nájdete cez víkend na našej Fb stránke.

Old town hall in Bratislava (Slovakia) is really charming. If you want to visit regular food market, you can find it here every Saturday. Delicious yummies such as home made sirups, chocolate, pastry, fresh fruit and vegetable, bio cosmetics, fruit vines and others will be offered to you between 10.am and 3.pm. I have really bad r´personal issues with waking up early on the weekend so I´m struggling every time I want to go there. 
On the 18th of April I finally made it (with Gabi). Food market was connected with clothes basaar on the first floor. I fall in love with crazy mouses, which were designed by a very nice lady. She explained us the history of every little mouse. Mine isn´t there, but she´s musicoholic. She can´t live without music. Her photo appears during weekend at our Facebook page.

Veronika


5 comments:

  1. Jo, tam jsem moc rád chodíval, když jsem do Bratislavy jezdíval..snad nám to vyjde i teď v květnu tam nakouknout =)

    Michael
    www.ontheleaf.net

    ReplyDelete
  2. I love finding great products in places like this. Thanks for sharing!

    Looking forward to see more of your posts. Do you have an instagram account? Maybe we could follow each other. Let me know by leaving a comment on my blog or sending me a request. I'll follow back :) Thanks!

    IG: @shairangelique

    Have a nice day!

    xoxo,
    SHAIRA
    www.missdream-girl.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Awwww!! This Old town Market Hall is definitely the kind of place that I would enjoy patronising!! :) Loveee those cute little mice!! SOOOO ADORABLE!!! :)

    http://anshul90.com

    ReplyDelete
  4. ajaja niekto tu ma nove logo :)
    ja uz musim zajst na tieto akcie.
    www.donnaiveh.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. To je výsledkom Veronikiných prokrastinačných aktivít :P Každú sobotu je niečo a opakujú sa takže stále sa dá :)

      Delete